Visible Image

Hej!

Idag tänkte jag försöka inspirera er med olika stämplar från Visible Image och det blir alkohol i långa banor. Tanken från början var att göra vinslipsar men det är roligare att göra kort så det blev det istället. Vinslipsar är ju annars väldigt kul att ha när man är bortbjuden och har med sig vin eller bubbel t.ex. Får bli några slipsar också framöver.

Alla motiv är stämplat med Memento -Tuxedo Black och alla texter med VersaFine -Pigment Ink Pad -Black Onyx.

Till det första kortet har jag använt Visible Image -Keep your gin up. Texten är från Visible Image -Anyone for bubbles?. Stencilen är Lawn Fawn -Sunray med Distress Oxide -Scattered Straw.

Till det här kortet har jag använt samma stämpelset som ovan. Bakgrunden är gjord med Distress Oxide -Speckled Egg.

Jag är en bubbeltjej så jag kände att Visible Image -Anyone for bubbles? var perfekt för mig. Rosa är min favoritfärg så detta kort blev verkligen ett Åsa-kort. Den runda stencilen är Visible Image -Bubbles & Fizz. Jag färgade in cirkeln med tre olika rosa Distress Oxide färger: Spun Sugar, Kitsch Flamingo och Picked Raspberry. Bling från Buttons Galore.

Nästa kort är gjort med samma material som ovan. Jag använde WOW! -Embossing Pen och rosa glittrigt embossing pulver på glasen för att få det att se bubbligt ut. Det syns inte så bra på fotot.

Visible Image -99% chance of wine har så roliga texter tycker jag. Här kommer två kort gjorda med det setet.

 

Hoppas att ni har fått lite inspiration till att skapa och kanske shoppa lite. Kom ihåg att vi har Sommarbingo i vår Facebookgrupp. Massa roliga utmaningar för att få ihop en bingorad.

Ha en fin dag! Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar