Mama Elephant

Hej!

Hoppas att ni har sköna och lata sommardagar med mycket pyssel. Idag tänkte jag bjuda på lite inspiration med stämplar från Mama Elephant. Det är ett av mina favoritmärken. Det finns så många härliga set.

Till mitt första kort har jag använt Mama Elephant -Celebration Hamsters. Det är ett helt bedårande set. Jag är inte så mycket för små råttliknande djur i verkligheten men i stämpelform är de underbara. Stencilen är Lawn Fawn -Sunray (med Distress Oxide -Kitsch Flamingo) och blinget är från Buttons Galore. Det här kortet fick min särbos dotter när hon fyllde år.

Till mitt andra kort har jag använt Mama Elephant -Owl are you. Alltså titta på dem! Hur söta är de inte!!? I skrivande stund finns det två set kvar så skynda in och köp om ni är lika förälskade i dessa ugglor som jag.

Till nästa kort har jag använt två set, Mama Elephant -Playful Pups och My Pet Puppies. Jag känner många hundmänniskor så dessa två set kommer att bli flitigt använda.

Partystämplar/födelsedagsstämplar kan man ju inte få för många av. Här har jag använt Mama Elephant -Party Animals. Texterna är från två äldre set från Mama Elephant som jag har i mina gömmor, de heter Hello Friend Wishes och Birthday Messages.

Sist ut är detta kort med stämplar från Mama Elephant -Little Agenda Airplanes.

Det var allt för mig idag. Hoppas att jag väckte lite skaparlust hos er. Kom ihåg att vi kör Sommarbingo hela sommaren. Ni hittar bingobrickan i vår Facebookgrupp.

Kram Åsa

 

 

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar