Blommigt med Uncharted Mariner

Sommar, blå himmel och blått hav – det är min melodi. I dagens inlägg har jag använt den nya Distressfärgen Uncharted Mariner – en färg helt i min smak; blå med lite dragning åt det gröna hållet. Det blev ett kort där jag blandade märken hej vilt – Ranger, Visible Image, AALL and Create och hÄnglar & Wings.

Bakgrunden är gjord på akvarellpapper Canson XL – jag använde tekniken ink smooshing med Distress Oxide Uncharted Mariner och lät allt torka innan jag fortsatte med stencilen Lotza Crossez från AALL and Create och Distress Oxides Black Soot. Med en vit Signo gelpenna ritade jag runt några av kryssen från stencilen. Sen stämplade jag upp mina favoritblommor från Visible Images set Creative Chaos och Total ChaosNeenah cardstock och på bakgrunden där jag ville placera dem (med Memento ink). Jag färglade blommorna i blåa/blågröna toner med alkoholbaserade pennor och ritade detaljer med vit gelpenna innan jag klippte ut dem och monterade fast dem på 3D-kuddar. Texten kommer från ett hÄnglar & Wings-set som heter Mix – Tillsammans och den är embossad med silver. på en svart cardstockremsa som jag rivit av för att ge kortet lite mer karaktär. 🙂 Allt är monterat på svart cardstock och en kraftfärgad kortbas.

Den här sommaren är full med äventyr för mig, men jag uppskattar verkligen stunderna vid pysselbordet. Där kan jag landa och bara vara. Hur är det för er andra under sommaren? Blir det mer eller mindre pyssel än under resten av året?

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Lämna ett svar