Layout med egengjort mönstrat papper

Jag fortsätter att fylla rutorna på sommarbingot. Detta är mitt bidrag till rutan ”Använd ett mönsterpapper som du har gjort själv”.

Jag skapade faktiskt två olika mönstrade papper till denna layout.

Det första mönstrade pappret är gjort genom att stryka gesso genom en stencil. Vitt på vitt blir så himla fint tycker jag

Nästa papper är gjort med delar av ett redan färdigt papper från Paige Evans. Jag klippte ut massor av jordgubbar och limmade det på ett annat papper. Min favoiritsax för detaljer är från Tim Holtz. Sedan stämplade jag också en liten blomma för att skapa ett mönster.

Jag broderade sedan runt jordgubbarna och gjorde franska knutar i mitten på blommorna

Här kan man se de båda papperslagren på varann.

Hoppas ni får lite tid till skapande så här i semestertider!

/Veronica, mammanjohanssonscrapbooking

Inläggsförfattare: Veronica

Jag bor i Linköping med min man och våra två barn. Jag scrapbookar dels för att bevara minnen och dels för att få vara kreativ. Jag skapar nästan enbart layouter och försöker dokumentera vårt galna liv med hjälp av foton, papper och dekorationer.

2 reaktioner på ”Layout med egengjort mönstrat papper

  Kerstin

  (14 juli, 2022 kl. 08:05)

  Jösses, ett sånt jobb. Fantastiskt! Var kommer bokstäverna från?

  Maria Charlotta Lindmark

  (14 juli, 2022 kl. 12:56)

  Jättesnyggt kort!!

Lämna ett svar