Stamping Bella

Hej alla pysselnödiga!

Jag har blivit förälskad i några nya stämplar från Stamping Bella. Jag hade kunnat köpa sååå många från det senaste släppet. Jag har inte varit så begeistrad i Stamping Bella tidigare men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig. Har en låååång lista på stämplar jag vill köpa därifrån nästa gång Anna ska beställa.

Jag har stämplat alla motiv med Memento -Tuxedo Black eftersom jag färglägger med alkoholbaserade pennor. Texterna är stämplade med VersaFine -Pigment Ink Pad -Black Onyx.

Först ut är två kort med Stamping Bella -Bundle Girl with Cherry Blossoms. Den var så populär att den redan är slutsåld men maila Anna om du är intresserad av den. Jag tycker att den är helt underbar! Värd varenda krona! På det första kortet har jag en diskret bakgrund gjord med Distress Oxide -Spun sugar och lite bling från Buttons Galore. Texten är från ett gammalt set från Altenew. Motivet har jag klippt ut för hand. Jag är nog lite konstig men jag handklipper hellre än använder dies. Finner det rogivande.

Kort nummer två har jag redan visat på sociala medier men jag tog med det för att visa att jag inte bara använder rosa och turkost… Hi hi.

En annan av mina förälskelser är Stamping Bella -Mouse Bouquet. Han är ju helt bedårande söt i sin stora slips. På det första kortet har jag gjort en distressruta i form av en triangel. Det är ett bra sätt att dra uppmärksamhet till sitt CAS-kort. Texterna kommer från Hänglar & Wings -Babylycka.

Även till det andra kortet har jag gjort en distressruta, en rektangel denna gång, som tar upp ca en tredjedel av kortet. Det är också ett bra sätt att skapa CAS på.

Sist ut är två kort med Stamping Bella -Hydrangea Baby. Så söt tycker jag. Jag har använt stencilen Visible Image -Bubbles & Fizz för att göra ”bakgrunden” på det första kortet. Jag la först dit cirkeln som följer med stencilen och blendade runt om den med Kitsch Flamingo. Det gjorde jag för att jag ville ha vitt bakom stämpeln så att den blir mer i centrum. Sen tog jag själva stencilen och la över cirkeln och flyttade runt lite för att få bubblor överallt. Jag använde Picked Raspberry för att få lite mörkare rosa bubblor. Om ni inte har den stencilen så är det ett hett tips att köpa den för den är så härlig. Lite bling från Buttons Galore fick plats också.

Bakgrunden till det andra kortet är gjort med stencilen Lawn Fawn -Sunray och Distress Oxide -Peacock Feathers.

 

Hoppas att ni har fått lite inspiration och lust att skapa med dessa underbara stämplar.

Ha en fortsatt fin sommar! Kom ihåg att det är sommartider i butiken. Du hittar aktuella öppettider längst ner på sidan HÄR.

Kram Åsa

 

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar