Furever Friends

är en av de senare stämpelseten från Colorado Craft Company som jag äntligen kom mig för att använda. Det har varit trögpysslat här ett tag men färgläggning med vattenbaserade medier brukar vara en bra och rogivande igångsättare och det funkade den här gången också!

Blandar mina Altenew Watercolor Brushmarkers (förbeställt av Anna, finns även refiller!) hej vilt med akvarell/vattenbaserade färger av olika de slag. Här hittar du några! Månen är Mini Moon från Altenew och den har jag använt sååå mycket, en riktig must-have!

Titelstämplarna på de tre korten ovan kommer från hÄnglar & wings set som heter Året Runt Mix

Här har jag gjort ”tapet”, eller bakgrund med en stämpel från MFT som heter Lined by Hand. Det har blivit lite ”tapetbakgrunder” på sistone så jag får klippa en del masker för att täcka mina motiv. Jag gillar verkligen att använda post-it notes XXL, lätt att dra bort ett par ark så blir det lite stadigare och inte så ömtåligt. Kortbaser är Anita’s och de här i kraft som verkligen är mina favoriter, riktigt prisvärda är det också.

Det här var helt prestige och prestationsbefriat pyssel och så rogivande! Helt perfekt för mig just nu! Vad pysslar du med i semester/sommartider för att få igång kreativiteten?

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar