Drycker med Visible Image

Det började med bubblet och sedan kunde jag inte motstå varken vin eller GT , det enda jag stod emot var ölen

Nu pratar jag naturligtvis inte om att dricka alkohol utan om att köpa de här härliga stämpelseten från Visible Image… 🙂

   

Först ut bubblet, titeln är hÄnglar & wings Rak text och Mer rak text . Pricken över i:et var att skapa lite effekt genom att täcka flaskan med glossy accent, det syns tyvärr inte på fotot men jag garanterar att det blev läckert!

Två kort med vinstämpeln, båda färglagda med vattenbaserade färger både akvarell från gömmorna och mina älskade watercolor brushmarkers från Altenew. Titeln är Snorkigt #1 från hÄnglar & wings.

och slutligen från Gin &Tonic setet, färglagda enligt ovan och här kommer titeln från samma stämpelset.

Det här var några enkla one-layer kort (om man räknar bort den upphöjda titeln förståss…) utan alltför mycket maskande (learning-by-doing heter det ju…) eller krusiduller 🙂 Lätt, enkelt och väldigt rogivande att pyssla ihop!

 

 

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar