3D-kort med Lawn Fawns platform pop-up och village-stämplar

Jag skaffade mig ganska nyligen Lawn Fawns Platform pop-up die set och tillhörande add-on efter att ha suktat länge och väl, eller jag menar, samlat på mig idéer och inspiration.. Som vanligt är konstruktionen det intressanta och dekorationen lite sekundärt så nu har jag ett gäng halvfärdiga projekt (igen) men tids nog ska jag göra färdigt, jag lovar!

Två av projekten har dock blivit färdiga kort (kallar man en platform pop-up för kort? Nu gör jag det) och ett har skickats till sin mottagare. Det blev ett tackkort och nu senast ett halloweenkort med självlysande detaljer, till båda korten har jag använt Lawn Fawns Platform pop-up och Platform pop-up add-on för att få till bakgrunden.

Här har jag använt flera stämplar från Lawn Fawns Happy Village samt Forest border och Stitched Hillside borders i bakgrunden. Molnen har jag fäst på remsor av acetat för att få dem att hänga i luften. Thanks-stämpeln och det mönstrade pappret är något jag grävde fram ur mina gömmor men de kan enkelt ersättas av något liknande.

 

Till detta kort har jag använt Lawn Fawn Spooky village, Winter village och en gammal staket-stans från MFT (Rolling hills heter den). På sidorna av själva plattformen har jag använt Lawn Fawns Glow-in-the-dark stencil paste genom en stencil från Carta bella som heter Spooky eyes stencil. Jag köpte den förra året och är lite osäker på om den går att få tag i men värt att fråga! Annars finns ju även ett embossingpulver från Lawn Fawn som lyser i mörkret om du har stämplar som skulle fungera.
Jag hittade några självlysande stjärnor som fick pryda himlen med stämplade fladdermöss. Stjärnorna skulle kunna ersättas av stämplade och embossade motiv eller pastan genom en stencil om du har något av det.

Möjligheterna är som vanligt oändliga med Lawn Fawns produkter som går så bra att kombinera med varandra på olika sätt och plattformen är ganska enkel att bygga ihop. Leta reda på dina kantstansar och kör på, även “bakgrunden” kan skäras ut/kortas ned för att passa din 3D-scen 🙂

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar