Nystart för månadens moodboards och skiss!

Ni som följer oss här på Pyssloteket vet ju att vi har kört moodboards och skisser en tid. Vi tog paus under sommaren men nu är det dags för nya tag!
En moodboard är en samling bilder på ett tema, en färgskala eller bara en känsla. Man kan tolka den precis som man vill, plocka delar och bara låta sig inspireras fritt!

Här kommer september månads moodboard.

Månades skiss ser ut såhär! Jag hade inte tillgång till dator så det blev papper och tuschpenna! 🙂 Den är inget mästerverk, men den kanske ger någon idé!

Tolka bara moodboarden, bara skissen eller båda samtidigt. Glöm inte att visa upp så vi kan inspireras av varann! I veckans babbeltråd i facebookgruppen händer det alltid något!

Jag hann med att skapa ett par alster också! Jag lutade mig mot mina älskade akvareller och blandade färger vilt till jag fick något som liknade färgerna i moodboarden.

Jag målade tre linjer rakt ner med en bred pensel. Ansiktet är en stencil från Carabelle Studio som jag förbeställt av Anna. Den heter Portrait #1. Jag inkade in med Distress ink Black Soot.
Happy är utstansat med uuuuuurgammal die från Hero Arts. Ni som varit med ett tag minns dem säkert.  Jag äger Hello, Thanks, Congrats och Happy. Varje die kommer med ett litet set stämplar som passar till. Mycket användbara! Maila Anna om du vill ha!

Jag stämplade birthday med watermark dyna på svart cardstock från Lawn Fawn och embossade med vitt embossingpulver från WOW!. Hjärtana är ”Hearts” från Lawn Fawn som man kan be Anna ta hem. De släpptes för väldigt längesedan. =)

Här skapade jag också ett bakgrund med tre linjer. Målade av en ballong med blyerts från MFT´s Big Balloons Stencil innan jag färglade med akvarellfärg och klippte ut när det torkat. ”Snörena” kommer från någon Mama Elephant die som jag inte minns vad den heter.

Tagen som nummer 13 står på kommer även den från Lawn Fawn och heter Stitched Labels. Jag har grävt långt ner i mina gömmor den här veckan. 😉
Den goda nyheten är att Lawn Fawn mycket sällan slutar tillverka någon av sina produkter.
Jag stansade ut siffrorna 13 med Henry´s ABC . Jag målade en bit akvarellpapper, torkade och monterade sedan biten med dubbelhäftande tejpsvart foam innan jag stansade ut det. På det sättet minskar risken att foamen blir ”större” än det man stansar ut i papper. Om man nu vill montera på foam så det blir lite mer dimension.

Någon som snappat upp siffran 13 och ballongerna på mina alster och månadens moodboard? Någon som vet vad det betyder?
Hoppa in i vår facebookgrupp vettja! 😉

Ha det fint allihop!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

2 reaktioner på ”Nystart för månadens moodboards och skiss!

Lämna ett svar