One-layer med Lawn Fawn

Jag älskar att göra enkla one-layer-kort – såna kort som inte kräver massor med klippande eller pillande – bara stämpla, stämpla, stämpla – smack, smack – klart!! Ibland, till exempel om det ska göras många kort, så kan det vara ganska skönt att göra det enkelt för sig. Det går ju ändå att variera designen med olika placering av stämplar och olika färger.

Dagens kort är gjort med Lawn Fawns stämpelset Reveal Wheel Circle Sentiments – ett stämpelset som även går att kombinera med Reveal Wheel.

Jag har stämplat med olika färger av Altenews dye inksNeenah cardstock, ritat ram med en Uni-ball Fineliner, monterat på svart cardstock och sedan satt fast allt på en naturfärgad kortbas. Lätt och snabbt! Jag använde också min Misti för att vara säker på att få skarpa, fina tryck med stämplarna.

Svårare än så här behöver det inte vara om du behöver göra ett snabbt och enkelt kort!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar