Dee-mania

Jag har fått Dee-mania, icke att förväxla med dementia som framför allt min familj ibland tror att jag lider lite light av numer haha, utan mani på Dee. Jag har fått mani på stämplar med Dee!

Denna helt underbara kvinna i olika skepnader från Aall & Create. I lööööv!  Precis nyss kom det ett gäng helt nya och jag förbeställde raskt en hög, har nog en 8-9 stycken nu tror jag, och fler finns det, hurra!

Stämplar upp dem på Canson Watercolorpaper och färglägger med vattenfärg ibland maskar jag henne och gör bakgrunder med stenciler och inks, ibland klipper jag ut henne och monterar på stämplade och färgsatta bakgrunder. Det här är typ det enda pysslet jag får till just nu, att färglägga stämplar…  Jag som inte var nån färgläggare tycker det är så himlarns kul nu!

Jag börjar väl med de nyaste som jag har och som finns i lager (iallafall i skrivande stund..)

Rocker Dee #768, Om Dee #764 och Runner Dee #769. Hon har även den nyare HouseworkDee #762 i lager men den har jag inte hunnit göra nåt med än 🙂

Lotusen är en gammal Donna Downey från gömmorna men Visible image och fler andra märken har liknande yogainspirerade stämplar. Färglagt och gjort bakgrunden med akvarellfärg.

Bakgrunden här är även den gjord med stämplar från Aall & Create närmare bestämt Musical Gears #59 . Sedan inksmooshade jag med gamla hederliga distressink i liknande färger som Dee’s kläder. Ordet you ”stal” jag från ett annat stämpelset i gömmorna, jo man får klippa isär stämplar ibland… rock och noter kommer från Rocker Dee setet.

Här har jag gjort bakgrunden med stämplar från Visible image, Total Chaos och Creative Chaos, murstämpeln kommer från gömmorna. Färglagt med akvareller och #Asgrymt kommer från hÄnglar & Wings Snorkigt #9

En av de första Deestämplarna jag införskaffade var Boozer Dee #702. Väldigt användbar till tags att hänga på en flaska vin när man går bort!

Här har jag maskat Dee för att göra bakgrunden med inkblending med distressinks genom stenciler och stänkt lite för ytterligare effekt.

Även stämplar från Visible Image set 99% Chance of Wine  passar in med Boozer Dee. Jag har maskat flaska och glas för att de båda ska rymmas på kortet ihop med Dee.

Här har vi Miss Dee herself med handväska och allt, Miss Dee #704, färgsatta med akvareller och klänning gjord med paper piecing.

och till sist för den här gången: Beached Dee #701

Kolla in  här under Aall and Create i webshoppen så ser du vilka som finns i sortimentet redan men det finns som sagt ett flertal till nya som inte gör det …än….

Vad sägs om de här:

Kolla in den här länken och skicka iväg ett mail till Anna med produktlänkar och be henne ta hem de du saknar. De går fortare än en grisblink att få hem 😉

Till helgen händer det grejer Pyssloteket fyller tonåring minsann, håll utkik vettja!

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar