Kram x3 med Memory Box och My favorite things

Kramar kan man aldrig få för många av! Eller vad tycker du? Idag bjuder jag på 3 kort med ordet: KRAM. Jag har utgått från samma papperskollektion, ett paperpad: My favorite things- Fun in the sun till alla tre kort. Bokstäverna till alla korten är en alfabets-die från Memory Box: Wooden Alpha. I övrigt skiljer sig korten lite, hur får du se närmare här nedan, Häng med!

Kort nummer 1 har ett lager av Primas heavy gesso som jag dragit ut lite slarvigt med en palettkniv. När det torkat har jag stämplat både på gesson och ovanstående pappersremsor med stämpeln: Scripted Thoughts från Aall & Create. Lite ostduk gömmer sig även på kortet. Jag har även sprayat med lite av Dina Wakleys: Gloss spray: Heather och Lemon på kortet.

På kort nummer 2 har jag använt mig av stämpeln: Newsprint numbers från Aall & Create. I påsen med die-cuts från Tim Holtz hittade jag bladet som hamnade på kortet. Bakgrunden fick en dusch med Dina Wakleys glossspray: Heather och för att framhäva de vita bokstäverna lite mera så stansade jag ut dem även i svart cardstock och limmade fast som en  liten skugga bakom.

Kort nummer 3 har stämpeln Scripted Thoughts från Aall & Create lite i bakgrunden samt på bokstäverna. Ostduk går även att hitta här. Dinas glossspray finns också på detta kort men enbart i lila ton: Heather, de små prickarna är duttade med denna spray genom änden på spraymunstycket. Den svartvita damen kommer från Tim Holtz Die-cuts.

Önskar dig en fin kväll!

// Jenny – vitatulpanencreates

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar