Everyone needs Fangtastic friends!

Vem behöver inte fantastiska vänner? Setet Fangtastic Friends från Lawn Fawn var setet jag föll pladask för när jag såg det. Har använt det massor redan och har fler ideér i huvudet. Jag tror det är ett såntdär set som kommer ha sitt forever home hos mig. 😀

Häromdagen lekte jag med lite medium och sprayer. Det händer inte varje dag men roligt hade jag!

Till alla bakgrunder har jag använt stencilen Mosaic Circle från Dina Wakley. På kortet ovan kombinerade jag den med Tim Holtz Distress Texture Paste Crackle. Jag sprayade sedan över med de nya Mica Sprayen från hans Halloween kollektion. Här använde jag Wicked Elixir ihop med Iron Gate. Jag struntade i att låta texturepasten torka innan jag sprayade. Jag gissar att man kan få ännu mer kontraster i sprickorna om man låter sprickorna bildas innan man sprayar färg över. Så färgen liksom kan sjunka ner i alla sprickor.

Läckert blev det dock! Alla fladdermöss kommer från Lawn Fawns Fangtastic Friends eller Fangtastic Friends Add-On. De är stämplade på Neenah papper med Mementodyna och sedan färglagda med alkoholbaserade markers. I mitt fall copics, men likvärdiga (och mer prisvärda) är de från Altenew.
Texten kommer från ett urgammalt set med stickers från Tim Holtz på Halloween tema. Det heter Clippings Stickers Halloween.

Har byggt upp bakgrunden på samma sätt här men här använde jag Lawn Fawns Stencil paste i Silver som bas. Färgerna jag sprayade över är Timpans mica sprays i Burning Ember och Decayed.

Silverpasten som skiner igenom ger en känsla av sliten metall. Superläckert! Stickers från samma set som ovan.

Sist ut är min favvo. Vet inte varför. 😀 Här använde jag timpans Grit Paste Translucent och mica sprays i färgerna  Fortune Teller och Iron Gate. Texten hade jag i huvudet men minns inte var jag läst det eller om jag hade stämplar/stickers. Letade en stund men skrev tillslut ut det på skrivaren och monterade på foam. Jag vet precis vem som ska få det här kortet. 😀

Trots att alla sprayerna jag använda är Mica Stain Sprays så kommer det glittriga/skimrande fram otroligt olika.
Här blev det väldigt framträdande. Troligen pga de olika underlagen.
Ska bli roligt att experimentera mera.

Kolla glittret!

Du har väl inte missat att Pyssloteket firar 13 år i helgen? Det kommer finnas något för alla. Bor du långt från den fysiska butiken kommer firandet starta fredag morgon kl.9 och pågå till Lördag morgon samma tid. Det kommer finnas fina erbjudanden i webbshopen och lite andra roliga happenings under helgen i vår facebookgrupp! Självklart får man handla online även om man bor nära. Vill man hämta sin order på plats så går det bra!

Ett ypperligt tillfälle att hämta är i så fall Lördagen 17/9!

Från kl. 11 firar vi i butiken! Utöver fina erbjudanden kommer Katti och Babsan ha demos i en intilliggande lokal! Det här vill du inte missa!
Kom till butiken så kommer vi slussa dig till rätt plats!
Tiderna för demos är
11.00 – Butiken öppnar
11.30-12.00 – Live demo i lokalen – Babsan visar hot foil
12.00-12.30 – Live demo i lokalen – Katti demar paste och stenciler
13.00-13.30 – Live demo i lokalen – Babsan visar hot foil (sänder på Facebook live)
13.30-14.00 – Live demo i lokalen – Katti demar paste och stenciler (sänder på Facebook live)

Firandet fortsätter sedan online på facebook under söndagen. Alla riktiga fester har väl efterfest?

Vi ses!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar