Mama Elephant -Little Agenda

Hej!

Hoppas att ni njuter ordentligt av alla härliga färger som hösten bjuder på nu. Med hösten kommer även mer tillfällen att pyssla tycker jag. Det är lite mysigt att sätta sig med en varm kopp te vid pysselbordet och låta kreativiteten bara flöda… Eller, ja den kanske inte alltid flödar direkt men jag försöker få er i pysselmood här.

Idag tänkte jag först bjuda på lite inspiration med hjälp av Mama Elephant och olika Little Agenda set som man kan göra egna bakgrunder med tex. Det är så användbara stämplar. Ni har väl inte missat att Anna just nu erbjuder er att förbeställa från Mama Elephant. Det är ett jättebra erbjudande så att ni kan få tag på nyheterna, höstsläppet eller gamla favoriter som är slutsålda hos Pyssloteket just nu, tex vissa Little Agenda set. Maila Anna det ni vill ha senast 30 september kl. 12.00. Det ni skriver att ni vill ha är ni också bundna till att köpa. Just de här tre Little Agenda seten jag har använt i det här inlägget är slutsålda men det finns många andra i lager eller så passar du på att förbeställa.

Little Boo Agenda med bokstäver från Lawn Fawn -Cole´s ABC´s -Custom Die.

 

Little Monkey Agenda med text från Hänglar & Wings -Rak Text.

Little Dino Agenda med text från Hänglar & Wings -Babylycka.

För lite mer inspiration till höst- och Halloween kort gjorde jag även dessa tre kort. Det första kortet är med stämplar från mitt älskade Lawn Fawn -You Autumn Know och de andra två korten är gjorda med stämplar från Lawn Fawn -Fangtastic Friends.

Hoppas ni hittade lite inspiration inför kommande pysselstunder. Ha en riktigt fin helg! Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar