Halloweenkort med Fox costumes before ’n afters

Halloj! Är du bullbakis idag kanske? Jag fick inte i mig en enda kanelbulle trots att kanelbullens dag kan vara en av årets godaste dagar, jag överväger att kompensera för det i helgen och fira i efterskott. Något annat som det snart börjar bli dags att fira är alla helgons dag och halloween, jag är lite osäker på hur de förhåller sig till varandra i år men hur som helst kan man börja fnula lite på halloweenkort om man tycker sånt är skoj. Jag inbillar mig ju att jag inte gör det men här sitter jag i år igen och gör ett par stycken med både nya och gamla stämpelset. Det här stämpelsetet från Lawn Fawn är inte så nytt även om det är (relativt) nyköpt och heter Fox costumes before ‘n afters. Jag ska ärligt säga att det som avgjorde köpet är de små fåglarna i kostymer, speciellt spöket. Det går att läsa in så mycket i uttrycket men mest av allt ser den lite måttligt nöjd ut i min fantasi och jag älskar det!

Båda bakgrunderna är gjorda med en stencil från Echo Park/Carta bella och heter Spooky bats stencil, just denna finns nog inte i butik men kanske går att beställa. Om inte så finns det många snarlika alternativ från bland annat Echo Park; exempelvis Bats about you eller Bat cave som kom med årets höstkollektioner.

Jag använde Distress oxide genom stencilen och skvätte på lite Dylusions ink spray Black marble samt guldig akvarellfärg från Gansai Tambis Starry colors.

Texterna kommer från MFT Itty bitty boos och pratbubblorna är från bland annat Lawn Fawns Speech bubbles.

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar