Fortsatt Dee-mani

När jag var i Stockholm och besökte butiken häromveckan kunde jag inte motstå fler av de nyare Dee-stämplarna från Aall & Create. 🙂

Det här gången fick Barista Dee, Chocolatier Miss Dee och HouseworkDee följa med  hem.

Jag föll lite för att stämpelseten hade en attributstämpel med, jag fick en idé om att använda den till bakgrunder.

Jag har färgsatt alla Dee med Watercolor brushmarkers från Altenew. Bakgrunderna är antingen färgsatta med desamma eller stämplade med tillhörande stämplar från Dee-seten.

Inspirerad av månadens skiss fick en ny stencil från Altenew, Warp Speed också följa med hem från butiken. Genom den applicerade jag sedan Glimmer paste Moonstone från Nuvo och den härliga Luna paste från Cosmic Shimmer, den sista finns att förbeställa i flera härliga färger. Kolla deras hemsida och maila Anna dina önskningar!

En bildkavalkad, först ut Barista Dee:

Chocolatier Miss Dee:

och till sist Housework Dee: (alltså hennes min här…älskar’n!)

Den uppmärksamme noterar att de första korten i kavalkaden inte har några titlar. Dessa sparar jag i väntan på ett stämpelset från hÄnglar & Wings nämligen Kaffe och Choklad som kommer passa utmärkt! Det stämpelsetet är för tillfället slut i webbshoppen men jag har för-paxat mitt ex av Anna vid nästa leverans därifrån. Ryktet säger att en order därifrån är på G inom kort! Tror det kan bli ett par fler paxningar av de som är slut i webbshoppen just nu…

Det sista kommer från ett annat set från hÄnglar nämligen Snorkigt #7.

Jag gillar att så många av stämpelseten på svenska från hÄnglar & Wings passar så bra ihop med stämpelseten med Dee!

För att lyfta fram motiven är de monterade på olika cardstock i metallic, hologram eller glitter innan jag fäste dem på kortbaser från Anita’s.

Hur går det med inktoberutmaningen…? Jag hoppas få till några alster innan oktober är slut! Ser framemot att se dina!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar