Jul med Lawn Fawn

Hej alla pysselnödiga!

Har ni satt igång med julkortstillverkningen? Jag har startat lite smått och idag tänkte jag visa några kort gjorda med stämplar och dies från Lawn Fawn.

Först ut är ett kort gjort med Lawn Fawn -Beachy Christmas. Jag drömmer om att få tillbringa en jul så här någon gång i livet. Tänk er att sitta under en palm och lyssna på havets vågor med en god paraplydrink i handen. Ingen stress eller press. Fast det skulle räcka med en gång för jag gillar ju julen och framförallt adventstiden.

Jag har stämplat alla motiv med Memento -Tuxedo Black och texterna med Versafina -Pigment Ink Pad -Black Onyx.  Jag använde Studio Light -Ink Blending Brushes ihop med Distress Oxide -Salty Ocean och Lawn Fawn -Stencil -Cloudy när jag gjorde bakgrunden. Jag kan verkligen rekommendera blendingborstarna som finns i tre olika storlekar.

Nästa kort är gjort med stämpelsetet Lawn Fawn -Merry Mice Christmas. Alltså hur söta är inte mössen!!?

Näst på tur är tre 10 x 10 cm kort gjorde med stämpelsetet Lawn Fawn -Snowball Fight, stencilen –Snow Flurries och diesen Forest Border och Stitched Hillside Borders. Granarna kommer från seten Merry Mice Christmas och Christmas Dreams. Det sistnämnda finns inte i lager men är du sugen på det setet kan du maila Anna och se om hon kan ta hem det.

Hoppas att du fått lite inspiration till dina julkort. Känslan att få ett handtillverkat julkort i brevlådan är så mycket bättre än ett massproducerat kort, eller ett litet sms. Så passa på att beställa julstämplar så att du i lugn och ro, med en kopp glögg och pepparkakor, kan sitta och tillverka dina kort till nära och kära.

Kram Åsa

P.S. Titta in i bloggen i morgon för då händer det grejer!!!

 

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar