Kramgoa cirklar med watercolor pencils

Jag fortsätter att testa och leka med mina watercolour pencils från Tim Holtz/Ranger och till dagens inlägg har jag gjort ett kort i regnbågens färger – vi behöver lite färgglatt nu när hösten blir mörkare och november närmar sig. Det är också inspirerat av en av våra utmaningar i höstcroppen – Queen pappskalle! 🙂 Om du är nyfiken på vår crop så bege dig till Pysslotekets Facebookgrupp – det är där det händer!

Detta kort är ganska enkelt – jag började med att rita cirklar i olika färger och storlekar på akvarellpapper och sedan tog jag vatten och pensel för att dra ut färgen lite grann. När jag torkat färgen med min heat tool kunde jag ta en Fineliner och rita lite slarviga cirklar över färgen innan jag stämplade cirkeln med text från hÄnglar & Wings set Kramcirkel. En tunn, slarvig ram ritade jag också dit (kan inte låta bli!). Den stora texten embossade jag med vitt pulver på svart cardstock och monterade fast med 3D-kuddar. Den sista touchen blev vita prickar som jag gjorde med en Signopenna. Allt monterades slutligen på en naturfärgad kortbas.

Jag hoppas att vi får se många färgglada alster i våra utmaningar i höstcroppen nu.

Pyssla på!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar