WOWEMBER

Precis som oktober fått en särskild betydelse i pysslarens värld, inktober, så ville vi i Pysslotekets designteam ge november en särskild pysselidé. Så November fick bli WOWEMBER!

Wow som i WOW Embossing. 

Från idag 1 november till den 10 november så får du 15% rabatt på alla tillbehör från WOW. Så som embossingdyna, refill, heat-tool osv. Alltså inte själva embossingpulvren, rabatten gäller endast tillbehören.

Själv har jag både en värmefön från Ranger och den från WOW, de är bra till olika saker. Rangers värmefön är bra för att torka projekt, men inte så bra för heatembossing. WOW’s heattool är däremot grym för heatembossing, den har två lägen, 1 läge som passar för torkning och läge 2 som passar för heatembossing.

Tanken med wowember är att vi vill ge lite extra fokus på just embossingpulver från WOW men också självklart just på själva ämnet heatembossing. I filmen nedan visar jag lite olika färger och olika sorters pulver. Det finns nämligen olika pulver som har olika egenskaper. En del är semitransparanta, en del lämna en mer ”puffig” yta, andra en marmorerad. Men det är svårt att få med allt man vill säga i en film utan att den blir för lång. Lika svårt är det att skriva ned det i lagom format. Men jag hoppas jag ger dig en kick på vägen i att använda dina embossingpulver och inte bara embossa i clear eller vitt.

 

Här som exempel har jag stansat ut löv från ett cardstock jag färgat in med olika Distress ink. Därefter har jag strösslat flera olika embossingpulver och på så sätt skapat härliga och skimrande höstlöv.

Här ser du de pulvren som jag visar i videon.

Det är bland annat dessa nedan, jag kan ha missat någon…

 

Missa nu inte erbjudandet som gäller 1/11-10/11. 15% rabatt på WOW’s alla tillbehör hos Pyssloteket!

 

 

 

 

 

Inläggsförfattare: Katti

Jag är en glad och kreativ tjej med alldeles för många järn i elden! Höns, hundar och katter tar upp en stor del av min tid, övrig tid försöker jag pyssla och umgås med min familj och vänner. Två tonårsdöttrar och Make består min närmaste familj av :-) Min pysselstil skulle man nog kunna kalla lite spretig, mycket mixed media, gillar grunge och vintage men också klara glada färger! Det enda jag egentligen inte gör är kort i CAS-stil, jag får inte till det helt enkelt. Vita rena ytor är nog inte min grej!

1 reaktion på ”WOWEMBER

    […] Om du tyckte det här inlägget var tokjobbigt med en massa ordordord, eller kanske bara vill lära dig mer, så kan jag tipsa om DT-Kattis eminenta inlägg med bland annat en lite längre Youtubevideo. Du hittar inlägget HÄR. […]

Lämna ett svar