Kort med julfavoriten Snowy från Penny Black

Förra året gav jag vika för den gamla godingen Snowy från Penny black som år efter år står och tittar på mig från kassadisken, lockar med sin lurviga mössa och gosiga halsduk, ser sådär härligt nöjd och julglad ut. Att jag stod emot i så många år är ändå lite av en gåta men jag är så nöjd med att han fick följa med hem till slut. 

Det blev ett gäng kort gjorda redan förra året och nyligen hittade jag färdigmålade men omonterade gubbar som jag snabbt kunde slänga ihop ett par tre julkort med. Perfekt anledning för att få använda Pinkfresh Studios Perfect sentiments: holiday som jag inte hunnit testa än. Värt att tänka på med detta stämpelset är att man stämplar allt på en gång och får således ut ett gäng färdiga texter att använda genom en stämpling och en vända i stansmaskinen (förutsatt att man köper diesen till). Det går säkert att klippa ut allt för hand också eller varför inte stämpla upp orden som bakgrund på ett kort. Det är förstås också möjligt att klippa isär texterna och stämpla dem en och en om man vill det. Jag har inte provat på just denna för det kändes så bökigt om jag vill köra lite massproduktion någon gång och eftersom diesen också är gjord i ett stycke kändes det enklare att låta produkterna vara orörda 😉

Hur som helst blev det tre kort med Snowy färglagd med akvareller, monterade på ett gammalt papper från Carta Bella, tror det kom 2020 eller 2021. Det slog mig att man skulle kunna göra ett liknande mönstrat papper med exempelvis Lawn Fawns Snöflingestenciler; Snowflake background stencils eller liknande.

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar