Tags med shimmer sprays

Jag fick en otrolig lust att spraya – så jag gjorde det!

Det blev en härlig blandning av Dylusions shimmer sprays och lite Dina Wakleys gloss sprays – är det inte ljuvligt att få ’go crazy’ med färg?

Under sprayfärgen hade jag satt fast lite spillbitar av collage paper från Dina Wakley. Det var några påbörjade tags som jag hade lite spillfärg på också, men de hade blivit liggande. Nu var ett perfekt tillfälle att ge dem lite kärlek och omtanke. Jag sprayade och torkade, sprayade och stänkte och torkade igen – så höll jag på tills jag var nöjd. Sen drog jag fram lite stickers och die-cuts från Tim Holtz och häftade fast i flera lager på mina tags. Innan jag var helt nöjd så tog jag fram vit Poscapenna för att göra lite prickar här och där.

Tyvärr platsar inte mina tags som inspiration för Kattis utmaning i cybercroppen – det saknas en del element på mina – men kanske kan de inspirera någon ändå? Är ni nyfikna på cybercroppen så bege er till Facebook-gruppen – där finns all information om utmaningarna.
MEN
Croppen tar slut ikväll 23:59 – så vill du vara med är det hög tid nu!! 🙂

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar