Julen är här!

Nja, det kanske den inte är riktigt, men det är inte långt kvar. Enligt butikerna var julen här nångång kring augusti 😉 Jag gillar julen och allt glitter och maten, så nu med månaden Wowember så passar jag på att glittra in julen.

Jag har använt mig av Colorado Crafts underbara stämplar i serien ”Big & Bold”. Stämplar som egentligen inte får plats på ett kort i A6 eller i amerikanska måttet A2. Men jag tycker själv det är snyggt när hela stämpeln inte får vara med. Lite svinn får man ju räkna med 🙂  Stämplarna är med andra ord perfekta att embossa och sen enkelt färga in bakgrunden. Det är inte ett enormt stort projekt att göra på det viset, men praktiskt när man vill göra många kort.

På YouTube finns en kortare processvideo, såklart uppsnabbad, jag skulle aldrig klara att göra tre kort med kortbaser och allt på 10 minuter även om jag just sa att det går snabbt och enkelt att göra på det här sättet 🙂

 

Prenumerera gärna på Pysslotekets YouTube-kanal och gillar du videon, ge den en tumme upp!

 

 

 

 

Inläggsförfattare: Katti

Jag är en glad och kreativ tjej med alldeles för många järn i elden! Höns, hundar och katter tar upp en stor del av min tid, övrig tid försöker jag pyssla och umgås med min familj och vänner. Två tonårsdöttrar och Make består min närmaste familj av :-) Min pysselstil skulle man nog kunna kalla lite spretig, mycket mixed media, gillar grunge och vintage men också klara glada färger! Det enda jag egentligen inte gör är kort i CAS-stil, jag får inte till det helt enkelt. Vita rena ytor är nog inte min grej!

Lämna ett svar