Dashin Thru The Snow

Hej alla pysselnödiga!

Hur går det med julkorten? Har ni kommit igång eller har ni allt det roliga framför er? Jag älskar att göra julkort så jag har börjat men har många kvar att göra.

Jag började med att färga in bakgrunden med Tumbled Glass och Salty Ocean Oxider och när de torkat använde jag stencilen Lawn Fawn -Snowflake Background tillsammans med akrylfärg för att få lite härliga snöfingor. Snökullarna har jag byggt upp i flera lager med 3D kuddar. Lawn Fawn -Stitched Hillside Borders är perfekta dies för att skapa snölandskap. Stämplarna kommer från Mama Elephant -Little Merrysign Agenda och är så söta. Granarna kommer från ett set som jag hade hemma från MFT.

På nästa kort har jag Spun Sugar och Worn Lipstick Oxider som bakgrundsfärger. Stencilen är Lawn Fawn -Snowflurries. De ursöta stämplarna är Mama Elephant -Dashin Thru The Snow. Igår när jag skrev detta fanns det endast ett set kvar så skynda skynda som Gunde hade sagt. Ni lär inte ångra er.

Det var allt för mig idag. Hoppas att ni får en riktigt härlig pysselhelg!

Kram Åsa

 

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar