Tre snabba

Hej alla pysslovänner!

Julen närmar sig med stormsteg och man har kanske inte jättemycket tid till pyssel. Därför tänkte jag visa tre snabba julkort som man kan ta inspiration av om man kommer på att man missat att skicka julkort till någon moster, kusin eller annan.

Först ut ett kort med glittriga bokstäver från Altenew. Jag älskar det alfabetet och har både gemener och versaler och siffrorna. Så användbara till kort men även till layouter. Det finns många härliga glitterpapper från olika tillverkare att välja mellan i butiken. Bakgrunden är en embossingfolder, Altenew -Starry Patterns.

Jag stansade ut fyra bokstäver i vitt och en i det glittriga cardstocket och limmade ihop dem för att få härlig höjd på texten. De blir lite som chipboard.

Till nästa snabba kort har jag använt stencilen Altenew -Pine Forest Simple Coloring (3 in 1) och den var väldigt populär och tog snabbt slut. Den är väldigt härlig och enkel att använda och kan ju användas året om så passa på att förbeställa nästa gång Anna lägger en beställning från Altenew. Du kommer inte ångra dig! Jag har använt Distress Oxiderna Speckled Egg, Salvaged Patina och Peacock Feathers till min skog. Texten är från hÄnglar&Wings -Stora texter (slutsåld men du kan alltid kolla med Anna om hon kan ta hem). På med lite paljetter så är kortet klart.

På det sista kortet för idag stämplade jag massa julord lite random på bakgrunden med Distress Oxide -Lumberjack Plaid. Mina små ord kommer från hÄnglar&Wings -Mer jul. Stora texten är samma som ovan.

Det var allt för mig idag och även mitt sista blogginlägg innan jul så jag vill passa på att önska er alla en riktigt fin jul. Jag hoppas att ni får många mysiga stunder tillsammans med nära och kära och kanske några kreativa tillfällen vid pysselbordet.

Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar