Gott nytt pyssligt år!

Idag är det första dagen på 2023 och de flesta av oss önskar oss säkerligen mer tid att ägna oss åt vår härliga, kreativa hobby. För mig har jul- och nyårshelgen inneburit en hel del kreativitet – matlagning, virkning och såklart papperspyssel. En av favoriterna bland förra årets inköp är Lawn Fawns Zesty Lemon Custom die, som jag gjort ett ATC med:

Det jag nästan är mest nöjd med när det gäller dessa ATC/kort är att jag lyckades använda en massa spillbitar av färdiga bakgrunder, som har legat lääänge i min låda. När jag gjorde korten här nedan kunde jag bara sätta fast bakgrundsbitarna på kortbaser, stämpla text och lägga till de ljuvliga citronerna – Lawn Fawns You’re the Zest och tillhörande dies (säljs separat). Grattisstämpeln finns på hÄnglar & Wings stämpelset Ännu mer grattis.

Alla bakgrunder är gjorda på akvarellpapper Canson XL med Dina Wakleys akrylfärger, stenciler, Poscapennor, bakgrundsstämplar och Archival ink-dyna. Har man inte en massa olika bakgrundsstämplar och stenciler kan man använda sig av olika plastlock, en tom toarulle, en legobit etc. för att stämpla med. Bara doppa i lite akrylfärg eller en stämpeldyna och skapa mönster på bakgrunden. Om du är medlem i Pysslotekets Facebookgrupp kan du se en av mina gamla livesändningar när jag gör en sån bakgrund. Självklart kan du använda spillbitar av mönstrat papper också, om du har det liggande eller inte håller på med färg och kladd.

Jag hoppas att jag har kunnat kicka igång 2023 med lite gul och glad inspiration och att mitt pysselkli i fingrarna smittat av sig!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar