Wood you be mine?

Har ni varit med om att se ett stämpelset eller liknande och BAM! Direkt veta vad ni ska kombinera det med? Så var det för mig med Wood you be mine? från Lawn Fawn. Det åkte direkt ner i korgen tillsammans med minisetet So Dam Much och borderdien  Heart Garden border. To diiiie for! 😀
Vad jag ville använda dem med? Mina alfabetdies från Memory Box. Wooden alpha! Match made in heaven!

 

Jag har stämplat mina figurer på Neenah classic papper med Memento dyna. Jag färglade med alkoholbaserade markers och klippte ut dem. (Budgeten rymde inte dies den här gången!)
Border diens stansade jag ut ur papper som jag inksmooschat med olika gröna distress ink färger. Samma sak med hjärtana. Jag skar ut en ”våg” i pappret där jag petade ner stocken för att ge en illusion av att den flyter i vattnet.

Lite highlights med en vit poscapenna och lite glitter i vattnet och runt hjärtat! Älskar hur det här kortet blev. =)

Hoppas ni haft fina helger och att ni känner er utvilade. Här har barnen jullov fortfarande så vi lever i en liten bubbla ännu.

 

Nästa vecka ska Anna ha lite välbehövlig semester så butiken kommer vara stängd. Det betyder att du kommer få vänta längre än vanligt på din order.

För att kompensera detta så kommer det finnas ett finfint erbjudande att ta del av. Missa inte det. =)

Tors 5/1 11-15
Fre 6/1 Stängt
Lör 7/1 Stängt

10/1-16/1 är butiken stängd

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

1 reaktion på ”Wood you be mine?

Lämna ett svar