Love is snart in the air

Nu när julen snart åkt ut så börjar det bli dags att tänka på nästa kortsäsong: Alla hjärtans dag! Det har varit min favorithögtid (om man nu vågar kalla den för högtid) sedan tonåren i alla fall och även om den kanske mest är kommersiellt påhittad så gillar jag tanken på att få visa lite extra omtanke och kärlek till sina nära. Eller det kan man ju såklart göra året om men jag ser det lite som en påminnelse och uppmuntran, om inte annat så kan det ju vara en ursäkt för att behöva köpa lite nya, gulliga stämplar eller så..

Om man har lite lagom mycket stämplar redan kan ju en shoppingtur i samlingen vara ett alternativ och jag hittade två äldre, men ack så passande, stämpelset från Lawn Fawn som fått lite för lite kärlek på sistone; Mom + me och Winter skies. Jag hittade också några bitar äldre mönsterpapper från Lawn Fawn (Perfectly plaid fall och winter) och en från ett okänt märke som jag tror är ungefär hur gammalt som helst.

 

Hur som helst är ju motiven i Mom + me oemotståndligt söta så det blev två ugglor och en räv, alla tre i mindre format på små kortbaser från Anitas, de är 102×102 mm och perfekta för lite större restbitar.

Räven är nog min favorit, den gjorde sig bra till det mönstrade pappret.

Alla dessa tre kort fick små hjärtan från kraft-papper med glitter och glossy accents på som en liten extra piff. Texten kommer även den från setet Mom + me.

Sist men inte minst (alla korten är ju lika stora..) så har vi motivet från Winter Skies med en text från hÄnglar Wings stämpelset Skrivmaskin. Som piff blev det ett litet rött hjärta i foilepapper.

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar