Lawn Fawn -Wood you be mine?

Hej!

Hoppas helgerna har varit bra för er och att ni har haft många mysiga pysselstunder. Anna är på välförtjänt semester den här veckan så inga ordrar kommer att packas men ni har väl inte missat att det är 15% på ALLT från Altenew hela veckan så passa på att klicka hem något fint.

Idag tänkte jag visa att stämpelsetet Lawn Fawn -Wood you be mine? kan användas till flera olika tillfällen. Det mest uppenbara är att använda setet till ett Alla hjärtans dag-kort och det har jag gjort här på mitt första kort. Jag är galet kär i dessa ursöta bävrar.

Eftersom jag färglägger med alkoholbaserade pennor så stämplar jag mina motiv med Memento -Tuxedo Black. Alla texter stämplar jag med VersaFine -Pigment Ink Pad. Till det här kortet har jag även använt stencilen Lawn Fawn -Cloudy och dien Lawn Fawn -Heart Garden Border. Texten kommer från Lawn Fawn -Simply Celebrate Hearts.

Nu tänkte jag visa två CAS-kort. Det är ju för CAS som mitt hjärta klappar som ni nog vet vid det här laget. Man skulle ju kunna anta att jag är en person med ordning och reda runt mig eftersom min kortstil är sådan men det har jag inte. Kaos råder på mitt skrivbord och organisationsförmågan är lika med noll. Min syster fick alla de generna och jag blev utan. Det som är positivt är att jag oftast vet i vilken av alla högar som det jag söker ligger.

Nästa kort ut är ett födelsedagskort. Bävrarna har fått varsin partyhatt (från ett äldre LF set) och vips så har man en annan typ av kort. Texten i hjärtat kommer från Lawn Fawn -Simply Celebrate Critters. Jag älskar Dymotext så jag blev så glad när jag hittade hÄnglar&Wings -Rak text med bakgrund.

Sist ut för idag blir ett babykort som man kan variera färgmässigt på sina cardstock efter vad man vill ha. Texten kommer från ett gammalt set Lawn Fawn -Plus One. Den vågiga dien är från mina gömmor. Tror det är bland det första jag köpte när jag började med detta så kommer inte ihåg vad det är för märke men kolla in den HÄR från Lawn Fawn. Den står på min önskelista.

Jag hoppas att ni har fått inspiration till att skapa kort till olika tillfällen med Wood you be mine?. Jag kommer att använda mitt set väldigt mycket. Så glad att jag köpte det!

Ha en fin helg!

Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar