You’re berry sweet

Dessa underbara stämplar var bara tvungna att flytta hem till mig. Söta möss, jordgubbar, syltburkar och bin, en riktig bra mix till gulliga kort. Snart är det alla hjärtans dag och med dessa mysiga texter passade det perfekt till temat.

Stämpelkitet från Lawn Fawn heter Berry Special. Till detta pop-up kort valde jag en bas i vitt slätt papper, Bazzill-Smoothies och höljet runt om ett härligt molnpapper från American Crafts, Air Mail.

Diesen till denna Platform popup-box är först själva boxen. Den heter Lawn Fawn Platform Pop-up och du hittar den här. Sedan finns det olika tillbehör att köpa till. Ett är Hillside Wrap Around, höljet som är runt om med molnpappret. Väggen bakom mössen är heter Pop-up Add-on.  Jag skar ut en ruta i den och gjorde ett fönster med Windows plastic sheets.


Jag tycker det är superkul att maska ihop stämplar. Bara fantasin och ork sätter stopp. Det underlättar att ha speciellt papper till detta då min erfarenhet är att små ”notes” mest flyger runt.

Gräset på bilden följer med diesen till Pop-up boxen.

Jag har stämplat med Versafine black onyx och färglagt med mina älskade akvareller från Altenew.

 

 

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar