Kort till alla hjärtans dag

Idag visar jag 3 kort med underbart söta stämplar från Lawn Fawn. Man kan inte annat än älska dessa bävrar. Alla hjärtans dag närmar sig och dessa godingar är perfekta till temat.

Stämpelkitet från Lawn Fawn heter Wood you be mine. Jag har stämplat mina motiv med Versafine black och embossade dem med Wow!-embossing-clear. Sedan färglade jag med Altenew Watercolor.

Mama Elephants dies Slim Woodland bygger en scen av sig själv. Jag stansade ut den och färgade in den med Distress Oxide Vintage photo och Rustic wilderness


På mitt vita bakgrundspapper gjorde jag en regnbåge med Altenew Double Rainbow och Oxide Antique linen. Söta små sequins i form utav hjärtan fick smycka regnbågen.

Detta ”One Layer card” är maskat med speciellt papper, Masking Magic. Himlen fick söta små hjärtan av Lawn Fawns stenciler Falling hearts. Marken målade jag fritt med mina akvareller.

Här har jag använt andra bävrar som heter So Dam Much.  Det är ett litet stämpelkit. Här använde jag en stencil från My Favorite Things, som tyvärr är slut för tillfället. Gillar du den lika mycket som mig, be Anna beställa hem. Den heter Rectangle Trio.
Nu får du hoppa in i pysselvrån och fylla det med hjärtan 🙂

 

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar