Gosiga kaniner från Colorado Craft Company

Hjärtan är och har länge varit en favorit hos mig, de är så himla fina! När jag var tonåring samlade jag på saker med hjärtan och det har jag som tur är slutat med men jag sneglar alltid lite extra åt saker med just hjärtan. Lawn Fawns Lots of hearts background stencils är en sån som jag direkt tänkte “jäpp, den kommer hem till mig” och så blev det. Jag blir så glad av mönstret den ger, alla små fina, glada hjärtan <3

Här har jag använt den för en bakgrund med färgerna Picked raspberry och Festive berries (Distress oxides). Ovanpå det lite svart stänk med Dylusions ink spray och sedan utskuren med Outside in stitched rectangle stackable från Lawn Fawn.

Motivet kommer från det lilla urgulliga setet Snuggle Bunny Mini från Colorado Craft Company som jag skurit ut och fäst på utskrurna cirklar, en med bubblig kant; Lawn Fawns Outside In Stitched Scalloped Circle och ovanpå det en mörkblå cirkel som en ram runt motivet. Jag har använt ett set från Lawn Fawn med en prickad kant som tyvärr är pensionerat nu men det finns säkert fler snarlika set, om inte annat är Hero Arts Nesting circles toppen som bas-set men utan dekorerad kant.

Texten är embossad med guldfärgat pulver på vellum och en bit vanlig vit cardstock bakom, den är lite mer lättläst i verkligheten än på bild men det står “To my snuggle bunny”

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar