Hjärtligt

Hej alla pysselnödiga!

Som ni nog redan vet vid det här laget så kör vi på Pyssloteket två veckors hjärtlig inspiration inför Alla Hjärtans Dag och nu är det min tur.

Först ut ett slimline kort med Mama Elephant –Little Agenda Airplanes. Distress Oxide färgerna på hjärtana är Tumbled Glass, Spun Sugar, Twisted Citron. Eftersom jag färglägger med alkoholbaserade pennor så använder jag Memento -Tuxedo Black dynan. För att få olika höjd på mina figurer använder jag 3D Foam Tape.

Nästa kort på tur har ett inkblendat hjärta i färgerna Abandoned Coral, Candied Apple och Lumberjack Plaid. Stämpeln kommer från Colorado Craft Compay -Teacups and Mice. Det är ett alldeles underbart set och jag förstår inte varför jag inte använder det oftare. Så in och ta en titt på det. Jag tror att det kommer att rycka i ”klicka-hem-fingret” på er om ni inte redan har det i era gömmor. Texten kommer från Colorado Craft Company -Well Loved Mini. Det är tyvärr slutsålt men maila Anna om du är intresserad så kollar hon om hon kan ta hem.

Slutligen ett liknande kort som det ovan. Hjärtat är i Spun Sugar och så har jag använt Lawn Fawn -Stencil -Lots of Hearts med Kitsch Flamingo. För att få lite mer djup i bakgrunden så använde jag även en vit dyna Hero Arts -Pigment Ink Pad -Unicorn. Musen och texten kommer även de från Colorado Craft Company -Teacups and Mice.

Hoppas att ni nu har fått lite inspiration till era Alla Hjärtansdag kort. Ha en riktigt mysig och kreativ helg!

Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar