Valentine Dee

från Aall & Create i fyra olika skepnader får avsluta februaris hjärtliga tema här hos oss. Imorgon är det Alla hjärtans dag och även om jag tycker man ska visa kärlek alla dagar så kan vi ju göra det lite extra med ett uppskattande kort till nära och kära en dag som denna! 🙂

Jag har stämplat Valentine DeeCanson akvarellpapper, färglagt med vattenfärger och sedan klippt ut henne med bästa, bästa saxen från EK Success Cutter Bee Scissors 5. Det är riktigt rogivande tycker jag både att färglägga och sedan klippa ur dessa underfundiga Dee-stämplar. 🙂

Samtliga fyra kort har bakgrunder gjorda med stenciler och Disress Oxide. i tre fall Layering Stencils från Timpan, tyvärr försvann numren längst ner vid redigering men jag har använt THS 80 Dashes, THS 101 Splash och THS 159 Linked Circles samt en riktigt gammal från gömmorna från The Crafters Workshop Tile Mania. Ingen aning om det sistnämnda går att få tag på längre, maila Anna och kolla om du är intresserad. Jag tycker den blir superläcker som ”tapet”bakgrund.

 

Kolla bara så fint alla hjärtana glittrar och skiner! De har fått både Liquid Stardust och Glossy Accent för att riktigt poppa och synas. Titeltexten kommer från det underbara lilla minisetet med kramande pingviner Warm Heart från Altenew.

Man kan inte ha för många Dee-stämplar och jag ser så framemot att nästa släpp ska nå oss, har tjyvkikat på Aall & Creates hemsida och det ser mycket lovande ut… fler alster med Dee utlovas framöver 😉

Tills vi ses igen, pyssla lugnt!

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar