Minikort och Allahjärtansdagerbjudande

Har du, som jag, tyckt att slimlineformatet varit snyggt när andra har gjort det, men lite överväldigande när du ska göra det själv? I så fall kan mini slimline vara ett bra format! Oftast är storleken ungefär 3×6″, dvs ca 7,6 x 15,2 cm. Då räcker det med ett par enstaka blommor eller figurer för att kortet inte ska kännas så där fruktansvärt tomt som jag upplever att slimline i den vanliga storleken kan göra. Här har jag använt mig av Mama Elephants Little Line Agenda och färglagt den i pastellfärger (blir det vår snart?!). Eftersom jag använder mig av alkoholbaserade pennor är det bäst att använda stämpeldynan Memento Tuxedo Black för att det inte ska blöda.

 

Till panelerna har jag använt mig av Lawn Fawns Mini slimine Stackables och skurit ut den bakre, blå panelen i en storlek som är snäppet mindre än kortbasen. För att de söta katterna inte ska försvinna i mönsterpappret har jag skurit ut ytterligare en panel i vellum och monterat bakom. På så sätt ”mattas” den lite röriga bakgrunden. Som avslutning har jag dekorerat med lite enamel dots och en textremsa från Creative Expressions praktiska Sentiment Sheets.

Ni har väl inte missat Annas finfina erbjudande: Idag, och bara idag 14/2, så är det 14% rabatt på alla varor i webbshoppen! Så hoppa in och gör en beställning nu!

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Lämna ett svar