Re-inkers / Distress ink

För något år sedan upptäckte jag hur läckra alster kan bli med Re-inkers vatten och glansiga fotopapper! Jag har inte sett detta någonstans så tänkte det vore kul att dela med mig.

Det kan bli läckra bakgrunder eller att man stansar ut från dem. Jag älskar att de blänker!

Jag har testat Alcohol incs men blev inte vän med dem. Så detta är något jag ständigt återkommer till då jag är ute efter coola egengjorda bakgrunder, som ska blänka.

Här är en video med inspiration. Det finns även 1 video på Youtube, där jag visar hur jag gjort!

 

Nedan syns bilder från mitt inspirationshäfte.

Förutom Re-inkers har jag här stansat ut cirklar med Thermoweb Deco foil – Peel N Stick Toner.

Jag tog sedan Thermoweb Deco foil Rainbow och lade ett ark på mina utstansade cirklar som jag sedan körde i en lamineringsmaskin. Jag har lärt mig detta av Katti, som är grym på detta.

Till detta uppslag använde jag stämplar från Lawn Fawn. De heter Love YouTons och Croc My World. Ordet Tons är ett alfabet  från Lawn Fawn som jag tokälskar! På högra sidan har jag använt ett annat snyggt alfabet. Det är från Altenew, Inline Alpha Die.  Den lilla grottan från Lawn Fawn som krokodilen ligger i hittar du här.

På vänstra sidan använde jag lite ur min ”bra att ha” låda. På högra sidan använde jag en  3D embossingfolder från Altenew, Ribbon Waves.

För att lyfta sidan mer duttade några droppar utav Nuvo crystal drops, Gloss White.  

Visst blänker det vackert, älskar färgerna.

Här visar jag några kort jag gjort med denna metod.

Jag hoppas att ni fått inspiration av detta och vågar er på, att prova.

Hoppa gärna in på Pysslotekets Youtube och kolla videon hur jag gör.

Trevlig helg!!

 

 

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar