Hjärtliga kort från Instahop

På alla hjärtans dag körde vi en instahop med start på @pyssloteket. Jag tänkte visa två av de kort jag inte bloggat men som fick vara med på temat med hjärtan.

Först ut har vi ett tredje kort med bävrarna från Lawn Fawn, här är det stämplar från det lilla setet So dam much som använts.

Bakgrunden är gjord med Picket Fence Studios stencil Spiral of Hearts (jag specialbeställde den förra året) och Distress oxide i färgen Festive berries. Det är bara en del av stencilen som syns och området maskade jag av med vanligt skrivarpapper och washi-/maskeringstejp

För er riktigt gamla följare så kanske detta kort känns lite smått bekant? Jag och Tettiz CASEade ett gammalt kort jag gjort som dök upp i bloggen 2016 och detta blev ett av resultaten.

Bakgrunden är gjord med stencilen Wonky dots från MFT, Distress oxide i färgerna Picked raspberry och Spun sugar samt en svart penna.

Motivet kommer från Hero Arts Love You Stamp & Cut XL (kan förbeställas innan 28/2 2023 kl. 12.00) och Lawn Fawns Hearts (ett gammalt set som måste förbeställas). Jag har använt folierad cardstock i Roséguld och vanlig svart.

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar