Flowers & Bees från Hero Arts

I April förra året köpte jag ett månadskit från Hero Arts. Man får stämplar, stenciler, dies med mera till ett förmånligt pris (Iallafall fram till man ska betala frakt och moms…) De brukar vara limited edition men se nu kommer de styckvis! Den goda nyheten är att Anna ska beställa från Hero Arts med deadline nu på tisdag 28/2! Så om du gillar det du ser idag, har du möjlighet att beställa det.
Jag klistrar in länkarna i texten nedan.

Här embossade jag bakgrundsstämpeln CG899 Flowers & Bees Bold Prints i svart embossingpulverakvarellpapper och färglade med akvarellfärg.
Dien Amazing Fancy med backdrop stansade jag ut i glittrig cardstock. Backdropen i vellum Vintage White från Craft Perfect/Tonic.
Det svarta embossingpulvret gör att kontrasterna blir skarpare och slutresultatet blir lite mer vågat.
Textstämplarna till alla kort kommer från stämpelsetet Thank You For Everything.

Här embossade jag hela stämpeln i vitt istället och skar den i två delar. Jag valde rosa och lila nyanser ihop med grönt.

”Spetsdien” på kanten är en borderdie som kommer från Lawn Fawn och heter Stitched Scalloped Borders. Anna kan ta hem den till den som önskar.
Jag målade med den rosa färgen på en bit akvarellpapper innan jag stansade ut ordet Amazing.

Embossa vitt på vitt kan kännas onödigt men det är sällan papper är helt vita. Så det vita embossingpulvret syns mer än vad man kan tro. ”Thank you for being…” stämplade jag med Versafine Onyx Black på akvarellpapper. Jag gillar att ha samma sort papper på bakgrund som ”textlappar”.

 

Här är andra halvan av motivet. Jag monterade den på ett kortbas och stansade ut en bit med en äldre borderdie från My Favorite Things som heter Stitched Scallop Basic Edges Die-namics. Osäker på om Anna kan få tag i den längre.

Här målade jag lila på ett papper innan jag stansade ut.
Genom att först fylla rosen med färg som är utspädd med vatten och sedan droppa i mer koncentrerad färg innan pappret torkat ger en läcker effekt!

 

Sist ut! Samma princip som korten ovan, men här med orange/röda toner.
När jag stansat texten i färg har jag använt distress Oxide Spiced Marmalade.

Den orangea stripen monterade jag mellan de bitar jag skar isär. Det gröna pappret är bara målat papper precis som alla andra texter. Superenkelt att få saker att matcha på det här sättet. 😉

Jag hoppas ni tar er tid att besöka Anna i butiken!
Det finns en massa nytt att titta på och vi får vara rädda om de få fysiska butikerna som finns!

Kram på er!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar