Berry special

I dag visar jag tre CAS kort, Clean and Simple. Till dem har jag använt Bazzill -Smoothies-Coconut-Swirl.  Det är släta fina papper. Stämpelkitet Berry Special från Lawn Fawn är bedårande sött. Det innehåller jordgubbar, möss, syltburkar, skyltar och fyndiga texter.

Jag stämplade upp mina stämplar med Versafine Black Onyx. Sedan färglade jag figurerna med Altenew Water Color.
Stencilen jag använt till dessa tre kort är från My Favorite Things. Den heter Rectangle Trio. Den är slut i butiken men gillar du den maila Anna så hjälper hon dig. På detta kort har jag använt Distress Oxide,  black soot, för att färga in stencilen. Jag maskade ihop några syltburkar och duttade små prickar och streck över.

Till detta kort lade jag stencilen först åt ett håll och distressade med Oxide Kitsch Flamingo. Sedan vände jag på stencilen och använde Distress Oxide Candied apple. 

Till detta kort använde jag Distress Oxide Peacook feathers. Alla kort klistrades fast på en vit bas.
Hoppas du får en fin dag med tid för pyssel!

 

 

 

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar