Birthday Wishes!

Har du som jag mindre pappersbitar kvar efter du slutfört ett scrapprojekt? Idag visar jag två kort jag gjort med dessa bitar.

Häng med!

Till båda korten kommer papperen från Heidi Swapps serie; Sunchaser. Det första kortet har ovanpå mönsterpapperen, det vita papperet med siffror, som är rester från när jag stansat ut Lawn Fawns siffror: Olivers stitched 123. Fjärilen kommer från Visible image och efter jag stämplat och klippt ut den så har jag färglagt den med Distress Watercolor Pencils och sedan embossat den med clear embossingpulver. Texten på båda korten kommer från: Creative expressions- Birthday. Lite tråd under fjärilen och paljetter från egen gömma.

Blommorna på det andra kortet kommer från hÄnglar & wings och heter; Blomsterstänglar. Efter jag stämplat dem så målade jag även dem med Distress watercolor pencils.

Önskar er en underbar söndag!

// Jenny – vitatulpanencreates

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar