Blommig layout & kort

I dag visar jag en layout och ett kort med massa  utklippta blommor från ett härligt papper från American Crafts, Garden Shoppe.


Jag placerade ut mitt kort löst där jag ville ha det och gjorde lite märken precis under så jag fick koll på vad som skulle synas framför fotot. Sedan använde jag stencilen från Altenew, Double Rainbow så den skulle synas lite framför kortet och i ena hörnet. Jag distressade den med oxide, min favorit Peacook feathers. 

Jag stänkte lite metallic färg från Altenew, Metallic Water Color Pan set.  Stämplade lite med stämpel från mina gömmor och satte dit vackra chipboard grenar från Scrapaholics, Botanical. Sedan satte jag fast mitt kort med 3D Foam tape.  American Crafts stickers, Sweet Rush är full av massa scrap”godis” som jag dekorerade med.

Jag valde att göra ett kort med de blommor som blev över. Under dagen, på Instagram, kommer jag visa en Reel hur jag gjort.

Till detta kort har jag använt en stencil i form av en stenvägg från Visible Image, Distress Brick Stencil. Den är slut men kan beställas av Anna.(Info@pyssloteket.se) Jag har även använt Dina Wakley gloss spray i vitt samt Distress Oxide spray i gult.

📽️ Kolla gärna in reelen i em. Pyssla på och ha det så gott.

 

 

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar