Dim sum-body say it’s your birthday?

Hallihallå, jag börjar nästan känna mig lite enformig med alla kort där Lawn Fawn står för huvuddelen av allt jag använt men jag kan ju inte sluta älska deras fina stämplar och härliga ordlekar! Det kom ju ett nytt släpp ganska nyligen och årets lilla födelsedagsset bestod av denna sköna lilla dumpling med passande text och pinnar. Jag visste exakt vem som skulle få ett födelsedagskort med det motivet!

Bakgrunden färgade jag in lite lätt med Distress Oxide Lost shadow och ovanpå det stänkte jag lite skimmer i orange och guld. Jag har ett par gamla sprayer från Heidi Swapp men det finns flera olika alternativ som säkert ger likvärdigt resultat. Spana in Distress mica stains eller Dylusions shimmer spray till exempel. Råkar du ha skimrande vattenfärger, Distress crayons eller Nuvos shimmer powder så fungerar det lika bra utblandat med lite vatten!

Stämpelsetet från Lawn Fawn heter Year thirteen och jag använde nästintill alla stämplar i setet. Kortbasen färgade jag in kanterna på för att få in lite mer färg, jag valde Distress oxide i färgen Spiced marmalade.

Sist av allt piffade jag till det med några guldglittriga hjärtan som jag hade liggandes sen tidigare.

 

Sugen på mer inspiration? Missa inte vår instahop ikväll klockan 18.00 för att uppmärksamma Internationella kvinnodagen som är idag. Vi börjar på @pyssloteket

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar