Lawn Fawn -Secret Garden Window

Hej alla pysslare!

När den nya kollektionen släpptes från Lawn Fawn funderade jag ett tag på om jag skulle köpa Secret Garden Window eller inte eftersom jag är lite dålig på att använda mina dies. Tiden jag funderade var egentligen inte så lång som jag vill påskina här…. Med facit i hand så var det ett bra köp. Den är otroligt användbar så om ni tvekar så säger jag att ni ska köpa den. Ni kommer inte att ångra er.

Själva dien är i flera delar. Dels får du valvet som du stansar ut separat och sen har du den delen som har blommorna och bladen och till sist har du även små blommor och blad som du kan stansa ut som extra.

Först ut ett kort där jag har färglagt blommorna och bladen med mina alkoholbaserade pennor. Man kan ju även stansa ut de separata blommorna och bladen i färgad cardstock om man hellre vill det. Texten kommer från Hänglar&Wings -Mer Grattis. Bakrunden är gjord med Distress Oxide -Spun Sugar och Shaded Lilac.

Näst på tur är ett kort där jag låtit blommorna och bladen vara vita. Jag valde att inte ha med det yttre valvet på detta kort. Texten är gjord med det underbara alfabetet Lawn Fawn -Henry Jr`s ABC`s. Finns stor risk att jag kommer att överanvända detta. Bakgrunden är gjorde med Oxiderna -Twisted Citron och Tumbled Glass. Stämpeln kommer från ett äldre set från My Favorite Things och heter Adorable Elephants. Om du mailar Anna (anna@pyssloteket.se) så kan hon kolla om hon fortfarande kan få tag på detta.

De två sista korten är gjorda enbart med det separata valvet. Man får känslan av att det är ett fönster som de sitter och tittar ut igenom tycker jag. Jag har använt Lawn Fawn -Fly High som stämplar och stencilen Lawn Fawn -Cloudy till molnen på båda korten. Till det här första använde jag även månen från stencilen Lawn Fawn -Nighttime Sky. Åter igen har jag använt det underbara alfabetet som jag länkade till ovan.

Jag hade tänkt att ett av de två sista korten skulle bli ett shaker-card men av någon konstig anledning hade jag inte tillräckligt med 3D-foam tejp. Hur kan det gå till…?

Hoppas att ni har fått lite inspiration till att köpa/använda denna härliga die Secret Garden Window.

Trevlig pysselhelg!

Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar