Layout och grattiskort

Idag visar jag en layout och ett kort. På eftermiddagen kommer jag visa en Reel på Instagram hur jag gjort kortet. Men nu till denna layout som har ett vitt slätt cardstock, Bazzill Smoothies coconut swirl.  Verkligen toppen-papper, enligt mig! ⭐️⭐️⭐️

Jag hade lite roliga Snapbilder sparade på min mobil och ville föreviga dem på en layout. Som vanligt då jag skapar spänner jag fast mitt papper på min Wendy Vecchi MAKE ART- Stay tion. Den har magneter, linjer och linjal. För mig blir det då ordning och reda.😉

Lawn Fawns nya molnstenciler Cloud Background  är jättefina. De är 2 i förpackningen för perfekta moln som sitter ihop, om man vill. Oxide ink i färgerna Tumbled glass och Salvaged patina  använde jag till dessa moln. Magneterna är åter en stor hjälp när man använder stenciler som inte ska flyga omkring.

När molnen var klara stänkte jag några svarta prickar med Dina Wakley Media – Gloss Spray – Night. 

Jag ställde min layout upp så Dina Wakley – Gloss Spray -Ruby kunde rinna ner på pappret och sprayade lite Turquoise spray för mer effekt.

Jag fäste mina kort på svart cardstock så det skulle bli mer kontrast mot det vita. Stansade ut lite ur mina gömmor och flyttade runt allt till det kändes snyggt. Då fäste jag allt med 3D Foam tape och Tacky Glue.

Stämpelkitet från Lawn Fawn, Fly High  fick pryda layouten. Även kortet längst ner har stämplar från detta enormt söta stämpelkit.

Texten glänser snyggt i silver. Det är Thickers på foam från American Crafts – Sparkle City. 

 

Jag ville även göra ett kort med stämplarna. Både moln och stämplar är länkade längre upp. Stocken de sitter på är även den från Lawn Fawn –Wood You Be Mine – Clearstamps.  Gräset är gjord med en stencil, Slimline Grassy Hillside.

Texten är gjord med en nyhet från Lawn Fawn, Henry Jr.’S ABC’s Clear stamps

Hoppas Du får en fin dag!

 

 

 

 

 

 

Inläggsförfattare: Stephi

I 13 år har denna fantastiska hobby funnits i mitt liv. Jag älskar stenciler och kan inte få nog av dem. De är ju den perfekta basen till mycket man skapar! Färglägger med akvarell och gör många egna bakgrunder. Är en stor fan av Oxide ink, något jag ej kan vara utan! Inte stämplar heller.

Lämna ett svar