Lawn Fawn -Pull´n Pop Pull Tab

Hej alla pysslare!

Gillar ni interaktiva kort? Jag har alltid tänkt att det är så krångligt och att jag inte har tillräckligt med tålamod för att göra interaktiva kort. Trots detta köpte jag dien Lawn Fawn -Pull´n Pop Pull Tap. Det visade sig att den var lätt att använda och mitt tålamod klarade sig alldeles fint. Det var riktigt roligt att använda den. Det finns en jättebra video som visar tydligt och pedagogiskt hur man ska gå till väga. Videon ligger under själva produkten som jag länkade till ovan.

Till det första kortet har jag enbart använt produkter från Lawn Fawn. Stämplarna är Fly High och molndien är Puffy Cloud Border. Eftersom jag färglägger med alkoholbaserade pennor stämplar jag mina motiv med Memento-Tuxedo Black.

Det rörliga motivet på detta kort är den stora luftballongen i mitten. Det är bara fantasin som sätter stopp för hur man skapar dessa interaktiva kort och vilket motiv som man vill ska vara det rörliga. Du kan även göra så att hela din panel är den del som är interaktiv och så gömmer du något roligt under den.

Här har jag dragit i den lilla fliken längst ner och då flyger luftballongen upp. Det blir en så rolig effekt.

Här en bild för att visa hur mycket luftballongen faktiskt stiger upp.

Av bara farten gjorde jag ett till kort. Denna gång med motiv och text från min favoritfilm ever, Dirty Dancing. Kan hända att gångerna jag sett den närmar sig tresiffrigt. Stämpelsetet är från Colorado Craft Company -Time Of My Life. Jag ville att katterna skulle dansa i månskenet så jag använde stencilen Lawn Fawn -Nighttime Sky bakom katterna och klippte sedan ut allt som en helhet. Natthimlen är Distress Oxide -Lost Shadow med lite silverstänk. Gräset är gjort med Lawn Fawn -Grassy Border.

Här ser man ett fel som jag gjorde… Glöm inte att stämpla din text innan du monterar allt, och särskilt om du har tänkt gömma det under den interaktiva delen. Jag fick stämpla om min text och limma över den totalt misslyckade stämplingen.

Den här texten är helt underbar!

Hoppas att ni har fått inspiration till att använda Pull´n Pop Pull Tab för det finns så många roliga saker att göra med den.

Ha en riktigt trevlig helg! Själv ska jag på en pysselträff hela helgen lång. Underbart!

Kram Åsa

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar