Färgglada fåglar från Lawn Fawn

Jag älskar fåglar, att färglägga och att göra kort, så i dagens blogginlägg bjuder jag på en kombination av dessa: ett kort med fåglar från Lawn Fawns set Year Twelve.

Fåglarna är stämplade på Neenah cardstock med Memento ink och färglagda med alkoholbaserade pennor. Jag stansade sen ut fåglarna med den die som finns att köpa till – älskar dessa små set som inte är så kostsamma – så kan man köpa fler! Bakgrunden gjorde jag på Canson XL akvarellpapper genom att spraya Distress Oxide spray på mitt glass mat/glasunderlägg och sedan trycka ner pappret i färgen. Jag gjorde ett lager, torkade det och gjorde sen ett lager till. Hela panelen satte jag på svart cardstock och ritade en ram runt med svart Finelinerpenna. Jag limmade på alla fåglar (utom en) med Lawn Fawns glue tube och sedan har jag satt fast den sista fågeln med en 3D-kudde. Textstämpeln jag har använt kommer från hÄnglar & Wings, men finns tyvärr inte i lager just nu. Min vana trogen har jag satt fast panelen med fåglar på en färdig kortbas från Anita’s.

Nu hoppas jag att våren snart kommer – för att stanna tills sommaren! Jag vill ha grön natur, blommor och solsken. Tills dess får jag njuta av färgglada fåglar.

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar