Dina Wakley Gloss Spray + clear acetate = <3

Jag har ett gäng glossprays i min ägo och fick häromdagen för mig att försöka måla med dem på acetatplast. Resultatet blev tre kort som jag delar med er idag!

Jag valde Tangerine, Lime och Gilt till det här kortet. Med en pensel som jag doppade direkt i flaskan målade jag cirklar på acetatplasten. Jag försökte tänka till när jag placerade mina cirklar så de blev skapligt jämnt fördelade men det är såklart inget måste. Tänk på att göra ren din pensel innan du byter till nästa flaska bara.

Färgen flyttade sig när den torkade och lämnade ett oregelbundet resultat som jag älskar! I och med att de är glossy på en glossy bakgrund så ser allting fortfarande blött ut!
Hooray är en äldre die, jag troooor från My Favorite things.
Jag stansade ut den i glittercardstock från Lawn Fawn, setet heter Autumn. Hipp hipp hooray texterna kommer från Wordies Sentiment Sheets från Creative Expressions. Det här setet heter ”Birthday”. Det finns olika paket med olika teman. Mycket användbara och de går att foliera om man så önskar!

 

Här använde jag bara färgen ”Ocean”. Wish är en die också den från My favorite Things. Den finns bara en kvar och den ligger i reakorgen. Just saying. 😉

Wish stansade jag ut i glittercardstock Pixie Dust från Lawn Fawn samt Metallic Cardstock från Tonic Studios i färgen Tidal Wave.

Sist ut! Här blev det Lemon, Lime, Magenta, Eggplant och Turquoise. Älskar hur det blev!
Hooray är en die från Lawn Fawn och den stansade jag ut i glittrig cardstock  från Tonic Studios i färgen Cobalt Blue.

Det var allt från mig idag! På lördag startar vårens Cybercrop i facebookgruppen! Ja jag vet att det är 1 april men det är faktiskt sant! 🙂 Hoppas vi ses där!

Glöm inte bort att besöka den fysiska butiken om du har vägarna förbi!

 

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar