Spellbinders -Be Bold Blooms Etched Dies

Hej alla pysslare!

Jag hoppas att ni har fått en bra start på påsken och att ni kommer att få många timmar vid pysselbordet. Om ni inte har hunnit göra våra utmaningar i vårens Cybercrop ännu så har ni ända till 16 april på er. Ni hittar utmaningarna, som är 8 till antalet, i vår Facebookgrupp. Det har redan trillat in många härliga bidrag.

Idag tänkte jag bjuda på inspiration med ett set med dies som jag har fluktat efter länge. Det är populärt och säljer slut snabbt hos Annas leverantörer men tillslut fick hon tag på det. Det jag pratar om är Spellbinders -Be Bold Blooms Etched Dies. Den var precis så fantastisk som jag hade tänkt mig. Tyvärr har det sålt slut men jag kontaktade Anna och som vanligt kan du maila henne så håller hon koll när det kommer in i lager igen. Det är VÄL VÄRT pengarna så maila Anna.

Först ut ett kort i aprikosa och gula toner, vilket är lite ovanligt för mig. Jag delade min kortpanel i två delar och satte en aprikos cardstock-remsa mellan. De vita delarna byggde jag upp med 3D-tejp så att det blev en distans mellan det färgade papperet och de vita delarna. Det blir en hel del vevande med sidekicken och mycket limmande. Jag använde limmet Nuvo -Deluxe Adhesive. Färgerna på cardstocken som du stansar ut i går ju att variera i det oändliga. Jag ska erkänna att jag gjorde det mesta en fredagskväll framför tv:n och med ett glas bubbel.

Här ser man nivåskillnaden lite bättre.

Här ett kort i lila toner. Jag fortsatte med den diagonala designen. Denna gången embossade jag en del av bakgrunden med Altenew -Diamond Stars.

På nästa kort har jag använt samma embossingfolder men denna gång till hela bakgrunden.

Sist ut ett kort där jag först gjorde en massa olika papper med oxider i olika färger och nyanser för att få lite mer liv i blommorna och bladen. Det syns lite bättre i verkligheten. Jag stansade sedan ut från de papperna.

En närbild för att se att det är lite mer liv i växterna.

Jag hade tänkt gör ett femte kort där jag skulle färglägga alla delar med mina alkoholbaserade pennor men tyvärr räckte tiden inte till. Det får bli en annan gång.

Hoppas att ni har blivit lika förälskade som jag i detta underbara set.

Ha en fortsatt trevlig påsk!

Kram Åsa

 

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar