Hoppy Easter

Till dagens kort har jag använt mig av en av Lawn Fawns supersöta kaniner, i det här fallet från setet Eggstra Amazing Easter. Jag började med att inkblenda distress inks i en regnbågsskala på en bit Bristol Smooth paper. Tycker du att det är svårt att få till en jämn och fin blending ska du verkligen testa det här pappret! Jag stansade därefter ut ”hugs” ur en panel med Neenahpapper och monterade negativet över den infärgade biten.

Det ensamma ägget kommer från samma set som kaninen, grästuvan med ägget Window Scene Spring och textstämpeln är från Easter Before n’ Afters. Fördelen med Lawn Fawn är ju att de fleta seten går att mixa och matcha som man vill.

Det var allt för mig idag. Du har väl inte missat att Pysslotekets cybercrop pågår för fullt? In och kika i gruppen, antingen för att delta i utmaningar eller för att bara hämta inspiration!

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Lämna ett svar