Spellbinders Be bold blooms till en nybliven 60-åring

Är du en sån som sparar på spillbitar och tänker att de kan komma till nytta någon dag? Jag är det och jag förvarar mina färgsorterade i plastfickor från Avery Elle vilket gör det lättare att hitta den färg jag söker. Förutom att sortera bitarna så vill jag ju gärna använda upp dem och är ständigt på jakt efter projekt som kan passa. När jag såg Spellbinders Be bold blooms tänkte jag direkt på mina spillbitar och att de flesta delarna var ganska små vilket är perfekt för ändamålet. 

Som första kort gjorde jag mer eller mindre en kopia av exempelbilden på förpackningen för att lära känna setet lite och få igång kreativiteten.

Efter mycket stansande och limmande så fick jag ordning på klustret och fäste det på en bit grå cardstock från Lawn Fawn (färgen fog)

Jag har använt lim (min favorit är multi medium matte) och distanskuddar i olika tjocklek, jag har nog en av varje från JEJE Produkt.

Sist av allt skar jag ut ett par siffror med Altenews Bold numerals i Lawn Fawns Metallic cardstock gold och letade reda på en passande text, jag minns inte riktigt varifrån den kommer men påminner mycket om Creative Expressions Sentiment sheets. Det går såklart att stämpla en text på svart cardstock också, tex med vit embossing.

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar