Lika/olika del 4: kort

För två veckor sen bloggade jag och Karin/Pyzzlot våra layouter gjorda med de likadana kit vi fått av Anna att skapa med. Det var ett kit som räckte långt, för inte nog med tio layouter och dagens två kort, så har jag fortfarande massor med mönstrat papper kvar. Denna hög med spillbitar kommer att komma till användning ikväll, då jag och Karin drabbar samman i en live då vi ska skapa med just det som blivit över. Ni är såklart varmt välkomna att heja, förfasas, skratta eller helt enkelt hänga på –  det är precis vad vår husdoktor ordinerar mot post-crop depression eller pysselabstinens. 

Tillbaka till dagens skapelser varav det första utmanade mig att göra mitt första (tror jag) shakerkort i min pysselkarriär. Lite klurigt att få till det som jag ville ha det, men det var kul att testa!   Anna plockade ju ihop ett varsitt kit med mönstrade papper från serien She’s Magic till oss båda. Arken vi fick var: Dreamer, Pen PalsSincerely yoursAcross the SeaReal lifeSo good, Best Friends, Sparkle och A Simple Hello.  Vi fick också en varsin påse med paljettmix i rosa från Nellie Snellen och den fick jag användning av när jag gjorde mitt shakerkort:

Kort nummer två gjorde jag med det mönstrade pappret Pen Pals – ett papper som en pennälskare som jag inte kunde motstå:. Jag kombinerade med en tag i kraft med guldstänk (utspädd guldfärg) och text. Jag använde också vit Signo gel pen och svart Finelinerpenna – mina ständiga kompisar på pysselbordet. Jag gillade verkligen arken med ordstickers i guld också – användbara både på layouter och kort.

Så. Nu är det bara live:n kvar. Vad ska jag göra med mina pappersrester…? Jag har faktiskt en idé och jag hoppas att jag kan få till den – i så fall kommer det mesta av mitt pappersspill att gå åt. Är du nyfiken på vad det blir så kika in i Pysslotekets FB-grupp ikväll (23 april) kl. 20:00. Välkommen!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar